Falta poc menys d’un mes perquè arribi l’època estival; ja tremolo. Com podeu imaginar, a mi la calor m’incomoda una mica, la meva pell és molt sensible a les temperatures excesívament caloroses.

A nivell cinematogràfic també ens espera un estiu ple de cinema de terror i ciència ficció.

La  setmana passada, ja van estrenar un gran film, «Déjame Salir» dirigit per Jordan Peele, una reivindicació, crua i terrorífica sobre les reaccions nocives dins una comunitat familiar d’un petit poble amb una parella interracial, quan van a visitar els pares de la noia. La versió més inquietant de «Adivina Quien Viene Esta Noche». No acaben aquí les novetats estivals, s’estrenen pel·lícules variades i de molt bona qualitat. Aquest mes vinent arriben «La Mòmia» i Tom Cruise agafats de la maneta, encara que amb una versió tirant més a aventura fantàstica que no pas a terror.

«Colossal» de Nacho Vigalondo, serà un altre film que causarà sensació, amb un guió hilarant, de comèdia disfressada de ciència ficció.

Al Juliol ens envaeixen tant simis cabrejats amb la humanitat,  com robots que es transformen en vehicles. Us sonen?. Entren mig, Spiderman ens farà una visiteta. També cal destacar dos films que tot i no ser tant mediàtics també us faràn tremolar «A 47 Metros» una volta de rosca a les pelis de taurons, i «Llega de Noche», un thriller psicològic i absorbent, protagonitzat per Joel Edgerton.

Per agost tindrem dos plats forts com l’ última obra de Jaume Balagueró, «Inside», un remake de la fantástica i truculenta pel·lícula francesa «L’Interieur». I l’adaptació cinematogràfica de la novel.la de Stephen King «La Torre Oscura».

Tancarem l’estiu a principis de setembre amb «It», el retorn de Pennywise el pallasso assassí d’un altre best-seller del mestre del terror nascut a Maine.

Aixi que ja sabeu, ens espera un estiu apassionant. Jo per si de cas, començaré a afilar els ganivets del meu guant, jejeje.

Sr. Krueger.