Condicions de compra d’entrades

Ateneu Cinema
Sant Pau, 9
08700 Igualada
Barcelona

T. 93 803 07 63

Si vols rebre la programació setmanal al teu mail,
subscriu-te a la llista.

El lloc web i el domini ateneucinema.cat corresponen a l’Ateneu Igualadí de la classe obrera amb CIF G-08663478, domicili al carrer Sant Pau, 9 08700 Igualada, telèfon 938 030 763, e-mail: secretaria@ateneuigualadi.org

Condicions de compra de les entrades

Enviament de les entrades
L’enviament de les entrades es fa a través del correu electrònic que has escrit en el formulari durant el procés de compra. Pot ser que no la rebis a la safata d’entrada del teu correu i vagi a parar a la carpeta Spam, si és així, hauries d’identificar el remitent entrades@ateneucinema.cat com un mail correcte.

Política de cancel·lació i devolució:
La teva comanda es comença a processar immediatament després del clic a «Pagar ara» a la pàgina. Una vegada que la comanda passa a la fase de processament només es pot cancel·lar mitjançant correu electrònic a entrades@ateneucinema.cat, i s’haurà de tramitar com una devolució.

La persona que ha fet la compra té el dret de devolució de l’import que ha pagat per la seva entrada quan se suspèn un espectacle o es modifica substancialment (canvi en la data de celebració de l’espectacle, per exemple…).

En aquests casos especificats les persones usuàries podran sol·licitar les devolucions d’import íntegre amb un plaç de temps màxim de 48 hores abans de la realització de l’esdeveniment. No es retornaran imports després d’aquest plaç.

Caldrà enviar un correu electrònic a entrades@ateneucinema.cat o bé trucar al 938 030 763. S’haurà de tenir el número de comanda disponible per tal d’identificar la compra. La devolució de l’import serà individual per a cada persona que la sol·liciti.

El retorn de l’import es realitzarà a través de la plataforma de venda d’entrades a la mateixa targeta de crèdit/dèbit de la persona usuària que ha realitzat la compra en el plaç màxim de 14 dies.

Seguretat i protecció als usuaris:
Els pagaments de les compres d’entrades de l’Ateneu Cinema es fan a través de Redsys amb tots els sistemes d’encriptació i seguretat de transferència de dades i amb protocol SSL, de manera que el comprador gaudirà en tot moment de la protecció d’aquests canals.