Avís Legal

Ateneu Cinema
Sant Pau, 9
08700 Igualada
Barcelona

T. 93 803 07 63

Si vols rebre la programació setmanal al teu mail,
subscriu-te a la llista.

El lloc web i el domini ateneucinema.cat corresponen a l’Ateneu Igualadí de la classe obrera amb CIF G-08663478, domicili al carrer Sant Pau, 9 08700 Igualada, telèfon 938 030 763, e-mail: secretaria@ateneuigualadi.org

Propietat intel·lectual i industrial
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a l’Ateneu Igualadí o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. L’Ateneu Igualadí presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a l’Ateneu Igualadí que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

Protecció de dades
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

Les dades obtingudes en el formulari de registre d’un nou usuari, seran incorporades a un fitxer creat per l’Ateneu Igualadí o per a gestionar les relacions amb els seus clients i fer un seguiment de les comandes. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-se a l’Ateneu Cinema per qualsevol mitjà.

Responsabilitat sobre els continguts
Tot i que l’Ateneu Cinema actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això l’Ateneu Cinema manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a l’Ateneu Cinema a la confirmació expressa d’una comanda.

l’Ateneu Cinema es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

l’Ateneu Cinema no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Utilització de cookies
l’Ateneu Cinema informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament.

Condicions d’ús
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.