L’Ateneu Cinema acull la projecció del programa KM.0 de El Día Més Curt, la festa mundial del cinema curt

by | gen. 15, 2020 | Blog

El proper dissabte, 18 de gener, a les 11:00 del matí i de forma oberta al públic i totalment gratuïta, la sala de cinema de l’Ateneu Igualadí projectarà el programa KM.0 de la setena edició de El Día Més Curt, una festa que s’estén a les pantalles de diversos pobles i ciutats de Catalunya per a que tothom pugui gaudir d’una selecció del millor cinema de curta durada del panorama nacional i internacional.

KM.0, el programa integrat 100% per la millor collita nacional, està dedicat enguany a celebrar els 10 anys de Marvin&Wayne, la distribuïdora que lluita per visibilitzar el curt i consolidar el prestigi d’aquest format. Una sessió formada per quatre curts de cineastes que han confiat en el projecte i han distribuït la seva obra amb ells com és el cas de Sergio H. Martín (Los seis grados de libertad), Claudia Costafreda (Benidorm 2017), Enric Ribes (Greykey) i Irene Moray (Suc de síndria). Un programa carregat amb molta personalitat, risc i diversitat.

El curtmetratge continua confirmant-se com el format més lliure, arriscat i renovador del panorama català, com demostren els seus èxits a festivals de prestigi internacional com la Berlinale i Cannes, la diversitat de propostes i la quantitat i qualitat de talent emergent. Aquest dissabte, a l’Ateneu Cinema, hi haurà una bona oportunitat per descobrir-ho.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *