Ja fa un temps que les tendències cinematogràfiques han anat canviant. Des de l’època dels westerns, o les pel.lícules Peplum, passant pels films d’art i assaig, o els films d’aventures dels anys 80.

Des de ja fa un temps, aquest últim gènere a anat desapareixent en favor d‘aquest nou estil de films que segons Hollywood està salvant la indústria, els films de superherois. Els estudis Marvel, ara lligats a la gran productora de Walt Disney, s’ha anat fent d’or, sobretot amb films com «Los Vengadores», «Iron Man», o «Los Guardianes de la Galaxia». Tot un fenòmen, això dels superpoders. De totes maneres, també s’ha de ser sincer, i no tot ha estat “bufar i fer ampolles”, les pel.lícules de la casa de comics DC, s’ha donat més d‘una patacada, com ara «Batman V Superman», o «Superman Returns».

Després estàn les productores com la Fox o Sony, que tenen o tenien drets d’altres superherois com els dels films de Spiderman o de X Men.

Aquest 2017, el fenòmen dels superherois no s’atura, al contrari, incrementa; «Los Guardianes de la Galaxia Vol.2», «Thor, Ragnarok», o «La Liga de la Justícia», són grans exemples.

En definitiva, aquest subgènere té tant d’èxit, perquè a quí no li agradaria ser un superheroi?.