Hola simples mortals, carn de canó, víctimes potencials, jejeje. Permeteu-me que em presenti, em dic Freddy Krueger, però em podeu dir Sr. Krueger. M’han anomenat de moltes maneres Fred, Freddy, home del sac, senyor dels malsons, malparit, assassí, gràcies. Gràcies també als que heu passat por a les meves pel.lícules, és tot un elogi.

Jo us parlaré dels films de por, fantàstics que vagin estrenant als cinemes de tot el món. De quant en quant us parlaré d’altres pors o simplement, treuré el nas per aquí, perquè no us confieu i penseu que esteu guarits de tot perill.

Aquesta setmana ens venen a visitar dos tipus de monstres ben diferents, per un costat, l’Alien creat a finals dels 70 per Ridley Scott, en la nova versió del 2017 «Alien: Covenant».

Per altre banda, al Ateneu Cinema, ens visita el monstre de la pel·lícula «Un Monstruo Viene a Verme», de J.A. Bayona.

Mentre una de les criatures és un ésser repugnant i mortal, l’altre es un gegant vegetal filosòfic i reflexiu. Com podreu entendre a mi sempre m’ha causat moltes més simpatíes aquest marcià vingut del espai que va matant astronautes a tort i dret, jajaja. Només espero que no em tregui mai el lloc icònic que em mereixo dins el món del cinema de por.

Sr. Krueger.