El cinema és una de les activitats d’oci que més agraden al ciutadà. De fet, és l’oci  que els usuaris més consumeixen al llarg de l’any.

Tot és transforma i evoluciona cap a les tecnologies, i cap a la comoditat que donen els serveis afegits d’un negoci, i l’industria dels cinemes no podia quedar-se enrera.

Un gran exemple és que la revolució dels cinemes ja ha arribat. Ara, a les sales volen fer-nos sentir com a casa.

Als Estats Units, ja s’han obert els cinemes on pots sopar mentre veus el teu film d’estrena. Amb sofàs de pell, servei de cambrer a la mateixa sala, o inclús pots fer la reserva del que vulguis, via mòbil sentat des de la butaca.

A Miami obriràn en uns dies un cinema amb butaques per a dues persones amb taula per sopar, en plan romàntic, espai per a grups per veure la peli i prendre un cocktail.

Sillóns reclinables de pell, amb coixins i mantes, llums de taula, servei personalitzat,..tot per la comoditat del públic, a un preu adient als serveis, es clar, entrades entre 15 i 25 dolars, amb el import del sopar apart.

I tot això no trigarà a arribar a Europa, així que prepareu-vos.

Altre novetats que també poden arribar són les pantalles que super gegants que agafen tant la part frontal com els laterals per fer una pantalla amb efecte envolvent que transportarà al públic a dins de la pel·lícula.

El futur de les sales de cinema ja és aquí.